مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان خبر داد

۶۸۰۰ فروشگاه متولی پرداخت کالابرگ در گلستان

1404-10-29 08:10:11
0
10
۶۸۰۰ فروشگاه متولی پرداخت کالابرگ در گلستان
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان از آمادگی ۶ هزار و ۸۰۰ فروشگاه برای پرداخت کالابرگ به مردم در سطح این استان خبر داد

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «کلاله خبر»، هلاکو درخصوص تهیه کالاها از طریق کالابرگ اظهار کرد: در حال حاضر ۶ هزار و ۸۰۰ فروشگاه متولی پرداخت کالابرگ در سطح استان گلستان هستند.  

وی تصریح کرد: قیمت‌های کالاها کاملا مشخص است و این قیمت‌ها از سوی وزارت صنت و جهاد کشاورزی تعیین شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان ابراز کرد: در سطح استان گلستان تعداد ۱۱ هزار فروشگاه درحال فعالیت هستند که در سامانه برای توزیع کالابرگ به مردم اعلام آمادگی کردند که از این تعداد ۶ هزار و ۸۰۰ فروشگاه برای توزیع اقلام کالابرگ تراکنش انجام دادند.  

هلاکو با بیان اینکه قیمت‌های کالا بر اساس تقاضای مردم است، خاطرنشان کرد: مردم می‌توانند در صورت مشاهده تخلفات در قیمت‌ها با شماره ۱۲۴ اداره‌کل صمت تماس حاصل کنند و تخلفات را گزارش دهند.  

وی با تاکید براینکه قیمت اقلام به تمام فروشگاه‌ها در سطح گلستان اعلام شده است، افزود: قطعا با افرادی که در قیمت کالاها تخلف کنند برخورد جدی صورت می‌گیرد.  

هلاکو با اشاره به اینکه مردم برای خرید راحت می‌توانند از طریق نرم‌افزار شما اقدام کنند، گفت: مردم می‌توانند از طریق نرم‌افزار شما وارد سامانه شوند و نزدیکترین فروشگاهی که در محل خود اقدام به توزیع کالابرگ می‌کند را انتخاب کنند.  

وی با بیان اینکه قیمت ۱۱ قلم از کالای اساسی بر عهده اداره صمت و جهاد کشاورزی است، یادآور شد: این قیمت‌ها توسط کمیته‌هایی که شکل گرفته است کاملا رصد می‌شود و با هرگونه احتکار و گران فروشی برخورد خواهد شد.  

هلاکو افزود: بر اساس آزادسازی نرخ ارز نسبت به سال گذشته تفاوت‌هایی را شاهد بودیم و سعی شده ماوالتفاوت ارزش‌های قیمت کالاها توسط یارانه به مردم پرداخت شود.  

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان تصریح کرد: متقاضیان دهک هشت الی ۱۰ امروز می‌توانند از کالابرگ خود در فروشگاه‌های معتبر استفاده کنند و اقلام موردنظر خود را تهیه کنند.  

انتهای خبر/

نظرات

متاسفانه نظری هنوز درباره این مطلب منتشر نشده

ثبت دیدگاه

خانه شهرستان گلستان اخبار