مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان:

وحدت شیعه و سنی سد محکمی در برابر توطئه‌های تفرقه‌افکنانه دشمنان است

1405-06-05 07:06:44
0
26
وحدت شیعه و سنی سد محکمی در برابر توطئه‌های تفرقه‌افکنانه دشمنان است
حجت‌الاسلام والمسلمین دنکوب، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان، در آیین باشکوه یادواره شهدای شهرستان کلاله، با تبیین آرمان‌های شهدا، تبعیت از ولایت‌فقیه را راه نجات و اصلی‌ترین دغدغه وصایای شهیدان دانست و بر تداوم ایستادگی ملت ایران در برابر استکبار جهانی تأکید کرد

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «کلاله خبر»، حجت‌الاسلام والمسلمین دنکوب در این مراسم که در امتداد برنامه‌های اجلاسیه ۴۰۰۰ شهید استان برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی، باهنر و سیدالشهدای خدمت، آیت‌الله رئیسی، اظهار داشت: شهدا ناظر بر اعمال ما هستند و آنچه در وصیت‌نامه‌های آنان به عنوان پیام اصلی و فصل مشترک به چشم می‌خورد، ضرورت حرکت در صراط مستقیم ولایت و پشتیبانی از مقام معظم رهبری است.

مدیرکل بنیاد شهید استان با استناد به آیه شریفه «وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا...» تصریح کرد: شهدا نزد پروردگارشان روزی می‌خورند و شاهد مسیر، رفتار و استقامت امت هستند. آنان امروز نظاره‌گر حضور باصلابت مردمی‌اند که در تمامی فصول، برای دفاع از آرمان‌های اسلام در میدان ایستاده‌اند، وی افزود: خوشا به حال کسانی که در کوران حوادث، شهدا را مونس و یار خود قرار داده و در این مسیر نورانی گام برمی‌دارند.


حجت‌الاسلام دنکوب در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به شکست نقشه‌های شوم آمریکا و رژیم صهیونیستی تأکید کرد: مردم غیور ایران با هوشیاری و وفاداری به آرمان‌های امام راحل و مقام معظم رهبری، لحظه‌ای از مسیر خود عقب‌نشینی نخواهند کرد، ابرقدرت واقعی جهان، نه مستکبران ادعایی، بلکه همین ملت بصیر و غیوری هستند که ماه‌ها با عشق به وطن در صحنه‌ها حضور داشته‌اند.

وی حضور خودجوش مردم در صحنه را عامل اصلی یأس دشمنان دانست و گفت: حامیان منطقه‌ای استکبار که پایگاه در اختیار دشمنان می‌گذارند، تاب مشاهده شکوه و اراده پولادین ملت ایران را ندارند.

این مقام مسئول با تجلیل از نیروهای نظامی، انتظامی و امنیتی بیان داشت: شجاعت و شهامت دلاورمردان سپاه قهرمان، ارتش دلاور، فراجا و مجاهدت‌های خاموش سربازان گمنام امام زمان (عج)، در کنار حضور گسترده مردم، سدی نفوذناپذیر در برابر استکبار جهانی ساخته و رویای تسلیم ملت ایران را به یاس ابدی دشمنان تبدیل کرده است.

حجت‌الاسلام دنکوب با خطاب قرار دادن مسئولان تأکید کرد: امروز وظیفه سنگینی بر دوش ماست، پاسداری از حریم ولایت‌فقیه و دفاع قاطع از دستاوردهای انقلاب، اصلی‌ترین راه قدرشناسی از فداکاری‌های مدافعان حرم و رزمندگان دفاع مقدس است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: مسئولان در هر جایگاه و عنوانی که هستند، باید بدانند که مدیون این مردم همیشه در صحنه هستند؛ مردمی که با حضور خود، موشک‌های دشمن را خنثی کرده و ثابت کردند که پشتیبان واقعی نظام و انقلاب‌اند.

نظرات

متاسفانه نظری هنوز درباره این مطلب منتشر نشده

ثبت دیدگاه

خانه شهرستان گلستان اخبار